Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
Ελληνικά | English 
 
 Εταιρεία
 
 
image

Η Spider Ν. Πέτσιος & Υιοί Α.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες μεταλλοβιομηχανίες της Ελλάδας. Ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Πέτσιο το 1946 και μέσα από μια πορεία 60 χρόνων κατάφερε να γίνει όνομα συνώνυμο της ανάπτυξης, του σχεδιασμού και της καινοτομίας.

Η Spider είναι μια υγιής και αναπτυσσόμενη μεταλλοβιομηχανία με μεγάλο εύρος προϊόντων. Η παραγωγική της δυναμική είναι ικανή να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της εγχώριας και διεθνούς αγοράς.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός της εταιρείας, βασίζεται στη στενή παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων, τη συνεχή ανάπτυξη στον τομέα της έρευνας και την αδιάκοπη επαφή με τις τεχνολογίες αιχμής, θέτοντας τις βάσεις για ακόμη καλύτερες προοπτικές και ενισχύοντας τη σταθερή απόφασή της για μεγαλύτερη ανάπτυξη, διεύρυνση των μεριδίων αγοράς και της κερδοφορίας της.

Με όραμα να πρωταγωνιστήσει στη νέα Ευρωπαϊκή πραγματικότητα, επενδύει σημαντικά στην αύξηση του παραγωγικού δυναμικού, στην ανάπτυξη της εμπορικής δραστηριότητας και στην ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας.

Η εταιρεία εδρεύει στα Ιωάννινα, όπου βρίσκονται και οι ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της. Οι χώροι περιλαμβάνουν τρία μεγάλα εργοστάσια συνολικής έκτασης 155.000 τ.μ. Και στεγασμένης επιφάνειας 30.000 τ.μ. Με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και τεράστιες παραγωγικές και κατασκευαστικές δυνατότητες.

Η Spider διαθέτει ακόμα, κεντρικά γραφεία πωλήσεων στην Αθήνα, έκθεση προϊόντων έκτασης 3.500 τ.μ. Στην περιοχή του Μοσχάτου, μονάδα τεχνικής υποστήριξης και αποθηκευτικών χώρων στον Ταύρο, καθώς και ολοκληρωμένο δίκτυο αντιπροσώπων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε παρακάτω ενδεικτικές φωτογραφίες της εταιρίας:

image image image image